Ποιοί Είμαστε

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1990 από τον ΓΙΑΝΝΗ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, που είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού και έχει στο ενεργητικό του πολλές μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων όπως γραφεία – καταστήματα – κατοικίες, κ.α.

Το γραφείο μας εδρεύει στην περιοχή του Ελληνικού Αττικής καθώς και στο Ίλιον Αττικής και έχει στο ενεργητικό του έργα υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος μας είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός, φιλοδοξώντας να παράγουμε διαχρονική αρχιτεκτονική , όχι απλά σύμφωνη με την μόδα.

Η μελετητική μας ομάδα πιστεύει στο τρίπτυχο ΔΟΜΗΣΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και έχει αποκτήσει μεγάλη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των υλικών και της κατασκευής.

Τα σχέδιά μας δημιουργούνται με χρήση λογισμικού CAD που επιτρέπει γρήγορες και ακριβείς δοκιμές εναλλακτικών λύσεων διασφαλίζοντας ότι το τελικό σχέδιο αποτελεί την βέλτιστη επιλογή.

Η ανάπτυξη τρισδιάστατων μοντέλων (προοπτικά) είναι χρήσιμη προκειμένου οι πελάτες μας να κατανοήσουν το ύφος και την μορφή του κτιρίου.

Οι λεπτομέρειες των κτιρίων μας μελετούνται κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την τεχνική αρτιότητά τους.